כיצד להוריד את Android P Beta 2 במכשירי הפיקסל של Google
לאחרונה עדכנתי את מכשיר ה- Google Pixel שלי ל- Android P Beta 2 (תצוגה מקדימה של מפתח 3).תצוגה מקדימה של מפתחי Android P 3 זמינה כעת עבור Google Pixel XL, Google Pixel, Pixel 2, Pixel 2 XL ומכשירים תואמים אחרים כגון OnePlus 6, Vivo X21, Nokia 7 Plus, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Xiaomi Mi Mix 2S ו- PH-1 חיוני. בוא נראה כיצד להוריד את Android P Beta 2 (תצוגה מקדימה של מפתח 3) במכשירי Google Pixel שלך ומכשירים נתמכים אחרים. ב- Android P Beta 1 אנו יכולים לראות חריץ כפול, סוללה מסתגלת, בהירות מסתגלת, ניווט במחוות, ערוך צילום מסך, לשלוט ב- Wi-Fi, לוח מחוונים של Android, טיימר לאפליקציות, הרגע, סגר להשבית תכונות זמניות ותכונות נוספות.
ב- Android P Beta 2 זה, אתה יכול לראות שינויים כגון נקה הכל כפתור נוסף בתפריט היישומים האחרונים, גש למגירת האפליקציות מכל אפליקציה עם החלקה ארוכה אחת בלבד, 157 אימוג'ים חדשים, חדש ממשק API לאבטחה, הורד אפליקציה ששמה הוחזר לאפליקציית קבצים, מחליף אפליקציות, מסך הגדרות חדש עם אל תפריע לקטגוריות, התאריך מוצג מתחת לשעה בהגדרות מהירות, שפר את מחוון הבהירות ועוד. מָקוֹר: מפתחי Xda.
- רשימת המכשירים הנתמכים ב- Android P: פיקסל ולא פיקסל
- רשימת תכונות Android P 9.0 שכדאי להכיר
כיצד להוריד את Android P Beta 2 בגוגל פיקסל: תצוגה מקדימה למפתחים 3
אם כבר הורדת ו מותקן אנדרואיד P Beta 1 במכשיר שלך, תקבל עדכון OTA במכשירים שלך. אתה יכול לבדוק את ההגדרות המפורטות להלן כדי להוריד ולהתקין את אנדרואיד P Beta 2 במכשירי Google Pixel ולא Pixel.
שלב 1: החלק למטה את לוח ההודעות והקש עליו הגדרות.
שלב 2: בֶּרֶז מערכת.
שלב 3: בֶּרֶז מִתקַדֵם.
שלב 4: גלול מטה בסוף הדף והקש עדכון מערכת.
שלב 5: בֶּרֶז בדוק עדכונים.
כעת תראה עדכון אנדרואיד P בטא 2 זמין עם גודל העדכון 298.0 מגה בייט. עדכון זה יתקין גרסת בטא של אנדרואיד P (PPP3.180510.008) ב- Google Pixel שלי. אתה יכול לבדוק את המכשיר שלך.
שלב 6: בֶּרֶז הורד והתקן להורדת Android P Beta 2 במכשירי Pixel ומכשירים אחרים.
עכשיו המתן להורדה מלאה ולאחר הפעלת המכשיר מחדש ותהנה מתצוגה מקדימה חדשה זו של מפתחי Android P 3 (Android P Beta 2) במכשירים שלך.
הערה: כאשר קיבלתי בפעם הראשונה את עדכוני בטא 2 של Android P, בפיקסל של גוגל שלי בעיית ההתקנה "לא הייתה אפשרות לעדכן" שְׁגִיאָה. אבל לאחר ההפעלה מחדש, תקן עדכון זה של Google Pixel לבעיית ההתקנה.
וזה הכל. אני מקווה שמדריך זה מועיל להוריד את התצוגה המקדימה 3 למפתחים של Android P Beta 2 או Android P למכשיר שלך. אם יש לך צרות כלשהן, ספר לנו בתיבת ההערות למטה.