כיצד לתקן פיקסל 3 לא לשמור תמונות
משתמשי פיקסל 3 ופיקסל 3 XL נתקלו בבעיות בשמירת תמונות בעת צילום. חלק מהמשתמשים דיווחו על רדיט על כך שמצלמת Google זו לא שומרת את התצלוםפיקסל 3 ופיקסל 3 XL. לאחר הצילומים, אפליקציית מצלמת משתמש כלשהי הפסיקה לעבוד בטעות. כעת, כאשר שוב תפתח תצוגה מקדימה של המצלמה, אינך יכול לראות תמונה שצולמה בעבר בפיקסלים 3 ובפיקסלים 3 XL. לפי The Verge, כמה מכשירי אנדרואיד העומדים בפני בעיית מצלמות גוגל זו כגון Nexus 6P, Nexus 5X, Moto Z2 ועוד. יש לא שום פיתרון רשמי כדי לפתור את הבעיות במצלמה של Google Pixel 3. ייתכן שמדובר בבעיית תוכנה או בעיית HDR, באנדרואיד או בעיית אפליקציות למצלמת גוגל. ב פורום התמיכה של גוגל חלק מהמשתמשים מדווחים כי מצלמת Google HDR + גורמת לבעיות.
גוגל עדיין לא סיפקה פתרונות מסוימים. בדוק פתרונות אלה כדי לתקן את פיקסל 3 שלא מצליח לשמור את התמונות. יש לי הדור הראשון של גוגל פיקסל עם האנדרואיד המעודכן האחרון. אני לא יכול להתמודד עם סוג זה של בעיות מצלמה ב- Google Pixel Pie 9.0 שלי אפילו בפעם אחת. החל פתרונות אפשריים להלן כדי לתקן תמונה של פיקסל 3 שלא נשמרת בגלריה לאחר הצילום.
- 7 הטיפים והטריקים הטובים ביותר של Google Pixel 3
- כיצד להשיג את הפיקסל 3 Playground במכשירי Pixel ישנים יותר
- כיצד לתקן קריסה או הקפאה של אפליקציות בפיקסלים 4 ובפיקסלים 4 XL
- אילו תכונות של פיקסל 3 מגיעות למכשירי פיקסל ישנים יותר?
כיצד לתקן את Google Pixel 3 נכשל בשמירת תמונות לאחר צילום תמונות
כדי לפתור בעיה זו בתמונה שצולמה במצלמת גוגל אינה נשמרת במכשירי פיקסל 3, פיקסל 2, פיקסל 2 XL ומכשירים אחרים, נסה להלן פיתרון אפשרי.
כבה את HDR + בפיקסל 3
שלב 1: פתח את ה אפליקציית מצלמה בפיקסל 3 שלך.
שלב 2: בֶּרֶז HDR + בחלק העליון של המסך.
כברירת מחדל HDR + נבחר אוטומטית.
שלב 3: בֶּרֶז HDR + כבוי.
הפעל מחדש את Google Pixel 3 ומכשירים אחרים שלך.
שלב 4: לאחר הפעלה מחדש, המכשיר, פתח את המצלמה ו לצלם תמונות.
לאחר הצילומים, חזרה למטבח ובדוק תיקון התמונה אינה שומרת בעיה במכשירי Pixel 3 ומכשירים אחרים. אם אינך מוצא פיתרון, המתן עד שגוגל תמצא פיתרון רשמי לבעיה זו.
עדכון תוכנה
המתן עד לעדכון המערכת החודשי הבא במכשירי Pixel שלך. זה יתקן את הבעיה הזו.
האם אי פעם התמודדת עם סוגיה זו של נושאאת הפיקסל שלך או כל מכשיר אנדרואיד אחר? האם יש לך טיפים אחרים שננסה לתקן את פיקסל 3 שלא מצליח לשמור תמונות לאחר צילום? שתף אותנו בתיבת ההערות למטה. הישאר והתחבר אלינו לקבלת העדכונים האחרונים אודות בעיית מצלמות Google Pixel 3 זו.